over ons

wie zijn wij

Kalkhoven elektrotechniek is een familiebedrijf dat uit 33 collega’s bestaat. Wij zetten de klant en het team centraal om projecten naar alle tevredenheid af te ronden. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Wil jij graag ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures! 

Kalkhoven Elektrotechniek - Team

OVER HET BEDRIJF

Kalkhoven Elektrotechniek is door Vincent Maarse overgenomen van de heer Kalkhoven. Vincent Maarse heeft het familiebedrijf 13 jaar gehad, waarna zijn zoon Roy Maarse het heeft overgenomen.  Beide werken nog steeds met veel plezier in dit bedrijf.   
We zijn momenteel met 33 enthousiaste collega’s die iedere klant graag helpen en ondersteunen in hun vraag naar kennis en kunde op alle gebieden van de elektrotechniek.   

We zijn trots op het feit dat we elke dag met veel plezier naar Zeist rijden om vanuit hier mensen te helpen en met de collega’s te  werken. We hebben alle jarenlange relaties waar we naar tevredenheid onze werkzaamheden mogen en kunnen blijven uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om de langdurige relaties met onze klanten te onderhouden. Tevens zijn we hierdoor goed op elkaar ingespeeld en weten we precies hoe de gebouwen, installaties e.d. eruit zien zodat we snel kunnen schakelen.  

Ondanks dat Kalkhoven Elektrotechniek de afgelopen twee jaar is gegroeid (in personeelsbestand) vinden we het erg belangrijk om het familie gevoel binnen de organisatie te behouden. Bij ons telt iedere collega en iedere klant.

Altijd op de hoogte blijven?

Volg ons dan op social media of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Meer weten? Neem dan contact op!